Certificeret datasletning

WhiteCanyon Software

Scandic Services er eksklusiv distributør

WipeDrive sikker datasletning
WhiteCanyon sikker datasletning
Anmod om en gratis startpakke

Certificeret datasletning og sikker datarensning

Afskaffelse af udtjent IT-udstyr som harddiske, PC og laptops, mobiler og printer repræsenterer en sikkerhedsrisiko. Kriminelle går langt for at tilegne sig adgang til personfølsomme data fra IT-udstyr, der er endt på en losseplads. Udstyr sendt til skrot fra virksomheder og det offentlige ender ofte på lossepladser i lande med manglende miljøbestemmelser, hvor tyve, som kender disse lossepladser, roder skraldet igennem for at finde datarigt udstyr. Det sker også, at tyve udgiver sig for at være IT-genbrugsvirksomheder, som egentlig bare er ude efter personfølsomt data.

Fysisk destruering er et forsøg på at imødekomme denne risiko, men det er ikke længere tilstrækkeligt. Selv hvis udstyret får en ordentlig tur med hammeren, kan data stadig genskabes fra metalstykkerne. Bruger man magneter til degaussing, virker det desuden heller ikke på de nye SSD-diske. Problemet er derudover, at der ikke foreligger bevis for, at udstyret er destrueret, hvilket er et krav i forbindelse med de nye GDPR-regler. Destruerer man udstyret, siger det også sig selv, at det ikke kan videresælges og genbruges. Det gavner hverken miljøet eller bundlinjen.

Et tryk på slet-knappen er ikke nok. Filer smidt i papirkurven eksisterer stadig på harddisken.  Det samme er tilfældet med en formatering, da store dele af harddiske kan ikke nåes. Det samme gør sig gældende for gratis-løsninger, man kan finde på nettet. Når det kommer til datasletning, er certificeringer vigtige, da de omfattende tests giver en garanti for, at et software kan lave en datasletning, som med 100% sikkerhed ikke kan genskabes. Bruger man software som WhiteCanyon, har man denne garanti og får et dokumenteret bevis på, at udstyret er dataslettet. Man kan således med god samvittighed videresælge udstyr med gensalgsværdi eller sende udstyret til genbrug.

WhiteCanyon er verdens højest certificerede softwareløsning til sikker datasletning. Denne amerikansk-baserede løsning er mindre kendt i Danmark, fordi der først rigtig er kommet fokus på datasikkerhed her i forbindelse med de nye GDPR-regler. Certificeret datasletning med WhiteCanyon er i mange tilfælde billigere end andre løsninger – og tilbyder med en patenteret kombination af kryptering og overskrivning den bedste garanti for sikker datasletning. Med en brugervenlig interface er man hurtigt i gang selv, eller man kan overlade sletningen til os.

Kontakt os

Produkter

Scandic Services er distributør af licenser

WipeDrive til sikker og permanent sletning af data fra harddiske

WipeDrive

Rengør din pc ved at slette private data men beholde dine programmer

SystemSaver

Et tune-up værktøj designet til at holde computeren sikker og hurtig

SecureClean

Kontroller uafhængigt, at alle data er blevet slettet fra dine diske

VeriDrive

WhiteCanyon kunder

Certificeret Datasletning

WhiteCanyon Software

WipeDrive sikker datasletning