Certificeret Datasletning

WhiteCanyon™ Software

Scandic Services er eksklusiv distributør

WipeDrive sikker datasletning
WhiteCanyon sikker datasletning
Anmod om en gratis startpakke

Sikker udskiftning af IT-udstyr 

Står din virksomhed f.eks. overfor salg eller destruering af virksomhedens gamle IT-udstyr, er der flere sikkerhedsforanstaltninger, som du bør foretage. Det vigtigste er at sikre, at virksomhedens fortrolige – personfølsomme såvel som virksomhedsfølsomme – data er slettet, således det ikke kan genskabes, og at det kan bevises over for Datatilsynet.

Vi oplever, at mange virksomheder er usikre på, hvornår data er helt slettet. At flytte virksomhedens fortrolige filer til papirkurven for derefter at slette papirkurvens indhold kan sammenlignes med at rive omslaget af en bog. Bogens sider består – og det samme gør din virksomheds data – lagret i harddiskens hukommelse. Er det så en god idé at formatere harddisken? Det er ikke nok blot at gøre brug af de standardfunktioner, der er til rådighed på en computer. Selv gratisløsninger for datasletning tillader i mange tilfælde stadig en genskabelse. Det kræver derfor det helt rigtige software, når virksomhedens gamle udstyr skal skifte hænder uden spor af virksomhedens data.

Certificeret datasletning og datarensning

Det er her, at Scandic Services kommer ind i billedet. Scandic Services er certificeret i sikker datasletning, hvilket bl.a. betyder, at vi overholder GDPR (den nye persondataforordning). En sådan certificering indebærer sikker og forsvarlig datasletning og datarensning af din virksomheds fortrolige og personfølsomme data, så du trygt kan overdrage virksomhedens gamle udstyr.

Scandic Services udfører professionel og 100% sikker datasletning og datarensning, når din virksomheds kopimaskine f.eks. skal sælges eller PC’er skal videregives. Med professionel software og udstyr vil Scandic Services sørge for certificeret datasletning af din virksomheds IT. Din virksomheds data bliver behandlet med stor respekt, omhyggelighed og 100% fortrolighed. Det skaber tryghed og sikrer datadestruktion i overensstemmelse med de seneste opdateringer.

Sletning af data

Behandles og slettes din virksomheds data ikke med stor omhyggelighed og det rette software, kan dataene nemt gendannes og ende i de forkerte hænder. Derfor bør din virksomhed også stille store krav til virksomhedens datasikkerhed, og med certificeret datasletning af Scandic Services kan du være helt sikker på, at alle data er slettet korrekt.

Kontakt os

Produkter

Scandic Services som distributør men også som ansvarlig for datasletningen

WipeDrive til sikker og permanent sletning af data fra harddiske

WipeDrive

Rengør din pc ved at slette sensitiv data men beholde dine programmer

SystemSaver

Et tune-up værktøj designet til at holde computeren sikker og hurtig

SecureClean

Kontrollér uafhængigt, at alle data er blevet slettet fra dine diske

VeriDrive

WhiteCanyon™ kunder

Certificeret Datasletning

WhiteCanyon™ Software

WipeDrive sikker datasletning