Lokal Datasletning

WhiteCanyon™ Software

Scandic Services er eksklusiv distributør

WipeDrive sikker datasletning
WhiteCanyon sikker datasletning
Anmod om en gratis startpakke

Lokal datasletning 

Med Scandic Services har du to muligheder. Enten kan du købe licenser til eget brug, så du selv kan dataslette udstyr – enten internt eller som service for andre. Eller også kan du overlade datasletningen til os. Vi afhenter sikkert udstyret i toldplomberet bil og får det kørt til vores lager i Aalborg, hvor vores teknikere foretager datasletningen. Datasletningen starter med kryptering, så selv ikke datasletningssoftwaren kan læse dataen på maskinerne under sletningen. Alternativt kan vi henvise til vores partnere rundt i landet, som udfører datasletning med WhiteCanyon.

Det er vigtigt for os, at I trygt kan overlade jeres udstyr, uanset hvor personfølsomt data, der har været opbevaret på maskinerne. For slutbrugere af udstyret med et stort antal maskiner og en betydelig mængde sensitiv data, er vores råd at forsøge at dataslette selv. Vi står klar som support til et ellers meget brugervenligt produkt. Vi sender som udgangspunkt en startpakke med en håndful licenser, som kan prøves af. Hertil medfølger software og opsætningsguides. Vi yder tier 1 support, og skulle der være brug for det, står WhiteCanyon-teknikere klar med TeamViewer til at guide jeres teknikere igennem problemer.

Lokal datasletning med Scandic Services sikrer GDPR-compliance. I kan trygt fortælle Datatilsynet, at I har benyttet den højest certificede løsning til datasletning – og med et klart bevis herpå. Samtidigt er processen smertefri, guidet i mål af os.

Kontakt os

Produkter

Scandic Services som distributør men også som ansvarlig for datasletningen

WipeDrive til sikker og permanent sletning af data fra harddiske

WipeDrive

Rengør din pc ved at slette private data men behold dine programmer

SystemSaver

Et tune-up værktøj designet til at holde computeren sikker og hurtig

SecureClean

Kontroller uafhængigt, at alle data er blevet slettet fra dine diske

VeriDrive

WhiteCanyon™ kunder

Certificeret Datasletning

WhiteCanyon™ Software

WipeDrive sikker datasletning